Vore hunde har gennem de sidste tre år udelukkende fået foder fra Aagaarden. De er pæne slanke, b....   JVG, Nyborg, 12-2017
     

En 100% dansk netbutik med lager og produktion af alle varer i Danmark.
Vi leverer i Danmark og Grønland. Godkendt af WEBSHOP-mærket.

Fysisk butik på Midtfyn.

Priser

Alle priser er incl. moms og andre afgifter. Køber du VAKS foder er fragten altid inkluderet i prisen. Ved køb af andre varer for under kr. 300,- beregnes der fragt på 68,- kr. Ved levering til ikke-brofaste øer, skal fragtbeløbet aftales på forhånd med os.

Du kan udskrive prisliste ved at klikke her

Betaling

Du kan betale med VISA/Dankort, VISA-Electron, VISA, MasterCard, MobilePay eller ApplePay. Der er ikke noget gebyr ved betaling med kort, MobilePay eller ApplePay. Vi hæver først beløbet på din konto, når dine varer afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet plus evt. betalingsgebyr, som er oplyst til dig.

Visa logo Mastercard logoMobilePay logoApplePay logo

Fortrydelse

formel1foder.dk yder 14 dages returret fra det tidspunkt, hvor du modtager en vare fra os. Hvis du returnerer varen, skal emballagen på den enkelte vare være ubrudt. Du kan altså ikke fortryde et køb af foder, hvis du har åbnet fodersækken. Fragtudgiften ved at returnere varen til formel1foder.dk påhviler dig som køber. Du kan også bytte dine varer eller fortryde dit køb ved at henvende dig i vores butik (se kontaktoplysninger). Du skal bare medbringe din faktura.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden for 14 dage modtage en bankoverførsel på det betalte beløb.

Du kan ikke sende varer retur pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på formel1foder.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten ophører altid på sidste holdbarhedsdato, som den fremgår af emballagen.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Levering og fragt

Levering sker med fragtmand til den adresse, du har oplyst ved bestilling her på siden.. Ved bestilling accepterer du, at varen på din risiko kan stilles på den leveringsadresse, du har angivet. Det er muligt for dig at angive særlig leveringsinstruks, som fragtmanden så vil bestræbe sig på at overholde inden for rimelighedens grænser. Levering anses for sket, når varen er stillet på adressen. Leveringstid er normalt mellem 1-3 hverdage. Levering til ikke-brofaste øer kan aftales mod tillæg i fragt.

Ved køb af foder er fragten altid inkluderet i prisen. Ved køb af andre varer for 300,- kr. eller mere er fragten inkluderet i prisen. Ved køb for under kr. 300,- beregnes der 68,- kr. i fragt.

Henvendelser

Hvis du har spørgsmål eller vil klage over dit køb, skal du bare rette henvendelse til os på info@formel1foder.dk. Vi vil altid forsøge at løse en eventuel klage på en rimelig og fair måde. Vi vil svare på din henvendelse til os hurtigst muligt og altid inden for 2 arbejdsdage. Som forbruger har du også altid mulighed for at klage over et køb til Forbrugerklagenævnet.

Cookie- og persondatapolitikNår du handler på formel1foder.dk, registrerer vi oplysninger som navn, telefon, email og leveringsadresse, så du slipper for at genindtaste dette, når du besøger siden igen. Disse oplysninger videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx bogføringsregler, eller når der er andre retmæssige grunde til at lagre oplysningerne. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved at sende epost på info@formel1foder.dk. Dataansvarlig er Annelise Skov.

Kontakt

Annelise Skov og Søren Voigt
formel1foder.dk ApS, CVR: DK30555775 (Danmark)
Smedebakken 13
5792 Årslev
Tlf.: 22 96 97 98
mail: info@formel1foder.dk
(Svartiden vil i dagtimerne være meget kort, mens henvendelser sendt aften og nat vil blive besvaret næste formiddag.)

Webshop etableret i februar 2017. Fysisk butik etableret i 2015.

Åbningstider i fysisk butik og på chat i webshop:
mandag-fredag 09:00-17:00

Særligt om levering i Grønland

I øjeblikket tilbyder vi levering i Ilulissat, Maniitsoq, Nanortalik, Narsaq, Nuuk, Paamiut, Qaqortoq, Qasigiannguit, Sisimiut, Tasiilaq, Upernavik, Uummannaq og Aasiaat. Du kan umiddelbart gå i webshoppen og få leveret din onlinebestilling i disse byer. Kontakt os, hvis du ønsker leverance i en anden by, som besejles af RAL.

Som udgangspunkt handler du fra Grønland på nøjagtig samme måde og med samme handelsbetingelser, som når alle andre handler i vores webshop. Det vil sige, at du bestiller i webshoppen og betaler med dit betalingskort, VISA, VISA-Dankort eller Mastercard.

Procedure for bestilling: Du bestiller varen helt normalt i vores webshop. Når vores shop kan se, at varen skal til Grønland, så foretager den automatisk refusion i købesummen for såvidt angår den danske moms. Du er selv ansvarlig for eventuelle afgifter, der bliver pålagt i Grønland. Under bestillingen vil vi oplyse dig et computerberegnet estimat på forsendelsens vægt og rumfang. Da varen først pakkes senere, kan vores estimat afvige. Det beløb, du autoriserer i webshoppen, er beløbet uden dansk moms. Pengene trækkes ikke på dit kort, før varen sendes fra fabrikken.

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en email-bekræftelse.

Samtidig booker vi transporten for dig i dit navn og sørger for, at RAL har de papirer, de skal bruge. Fragten og forsikring fra Danmark til Grønland betaler du selv til RAL, når du afhenter varen. Vi tegner som udgangspunkt ikke transportforsikring for forsendelsen med RAL, hvis forsendelsen har en værdi på under kr. 2.000,-. Husk altid at gøre indsigelse ved fragtskader direkte overfor RAL, når du afhenter varerne.

Inden 24 timer modtager vi bookingbekræftelsen fra RAL, og så sender vi din ordre til fabrikken, hvor forsendelsen pakkes. Vi pakker altid dine varer omhyggeligt, så forsendelsen er sikret bedst muligt under transport. Men selvfølgelig prøver vi også at minimere rumfang, så dine fragtomkostninger bliver så lave som muligt.

Når varen afsendes fra fabrikken til Aalborg, sender vi en faktura til dig sammen med kopi af bookingen hos RAL, som du kan bruge, hvis du selv vil følge op på leverancen.

Når varen ankommer til Aalborg, foretager RAL visuel kontrol af varen, og forsendelsen vejes og måles, og først på dette tidspunkt kan fragten beregnes nøjagtigt. Desværre får vi ikke automatisk disse oplysninger retur og kan derfor ikke give dig information direkte, men da du har bookingen, kan du selv kontakte RAL's kundeservice og forespørge på forsendelsen. Telefonnummer og email fremgår af den bestillingsbekræftelse, du får fra os.

Når du afhenter varen på havnen hos RAL, betaler du fragt og forsikring direkte til RAL efter deres gældende prisliste.

Der kan komme ekstra gebyrer på din fragt. F.eks. udfører SKAT i Danmark regelmæssig grænsekontrol på Grønlandshavnen i Aalborg. Dette betyder, at containere og gods, som udpeges af SKAT, bliver kørt til gennemscanning. Denne kørsel, som er en ekstraordinær omkostning for RAL, viderefaktureres til de berørte kunder.

Helt konkret er der følgende forskelle i forhold de handelsbetingelser, du ellers ser på siden:

- Hvis du bestiller 3 sække eller mindre, er der et fragtgebyr på kr. 69,- incl. moms (kr. 55,20 når momsen er trukket fra). Dette gebyr skyldes, at varer til Grønland altid sendes på en palle, mens mindre forsendelser i Danmark godt kan sendes i papkasser. Alternativet til dette gebyr er, at du skal betale palleleje til RAL. Ved at sætte også de små forsendelser på en kvartpalle hele vejen sikrer vi din forsendelse bedst muligt.

- Mobilepay Online understøttes ikke i øjeblikket fra grønlandske mobiltelefoner.

- Juridisk leverer vi varen til dig når vores fragtmand afleverer varen til udskibning fra RAL i Aalborg. Selve fragten til Grønland sker altså i din risiko. Da RAL har et ret højt minimumsbeløb for forsikring, selvforsikrer vi forsendelser på under kr. 2.000,-. Over dette beløb vil forsikringsbeløbet blive opkrævet af RAL hos dig ved udlevering.

- Varen udbringes ikke til din adresse, men du skal selv stå for at afhente den på den adresse, der fremgår af bookingbekræftelsen fra RAL. Ønsker du status på pakken, kan du kontakte RAL kundeservice og oplyse det bookingnummer, der står i din faktura.

- Du har samme returret og samme reklamationsbestemmelser som andre kunder i webshoppen. Dog skal du være opmærksom på, at ved returnering skal varen afleveres på vores danske adresse i ubrudt emballage. Ved reklamation skal varen fremsendes til RAL i Aalborg for din regning. Når det er sagt, gælder reglen om, at vi altid vil prøve at finde en fornuftig løsning på problemerne, selvfølgelig også for vores kunder i Grønland.

Transporttiden til Grønland er ca. 3-4 uger. Inden du går til betaling i webshoppen, prøver vi at estimere fragtomkostningerne for dig. Dette er dog kun vejledende.

Kontakt os på info@formel1foder.dk, hvis du vil have oplysninger om andre destinationer, som besejles af RAL.