Nemt og billigt at købe dansk kvalitetsfoder, godbidder og lakseolie til ALLE hunde

Vores mål er at være det sted på nettet, hvor man nemmest og hurtigst kan købe kvalitetsfoder og tilskud til hunde der skal præstere gennem hele deres liv. Og så få det til den bedste pris.

Vi hedder Annelise Skov og Søren Voigt. Vi har Ravensbank Kennel Smedebakken 13, Tarup i Årslev på Fyn. Vi opdrætter formel 1 Labrador, og har kennelmærke i DKK, og har gennemgået både opdrætteruddannelse og hundeholderuddannelse. Vi har i mange år brugt VAKS-produkterne fra Henne Pet Food til alle vores hunde - vores hvalpe, diegivende tæver, voksne brugshunde, hunde med glutenallergi, sportshunde, og pensionister.

Vores hunde er aktive jagt- og sportshunde, og vi har altid suppleret vores foder med den originale Kronch lakseolie efter behov, og i jagt- og prøvesæsonen har vi også brugt den fantastiske energibar, Pemmikan, fra Henne Pet food. Da vi træner med positiv forstærkning er vi storforbrugere af godbidder. Også her har vi en sikker "vinder" i Kronch Original der er lavet på 100% laks. Spørger du vores hunde, er VAKS helt sikkert verdens bedste hundefoder.

Vi har over de sidste 20 år prøvet alle produkterne i VAKS serien på egne hunde, og besluttede os i 2015 for, at vi også ville sælge foderet i kennelens butik. I 2017 blev omfanget så stort, at vi besluttede at åbne denne webshop.

Vi sælger udelukkende produkter fra Henne Pet Food i Vestjylland.
  • Det du køber i shopppen her transporteres ikke fra den anden side af Atlanterhavet, men produceres og sendes direkte til vores kunder fra fabrikken i Outrup
  • Vi er det eneste mellemled mellem dig og fabrikken, og der er altså ikke en importør, grossist og detaillist der skal ligge med varelager og alle tjene på foderet til din hund
  • Leveringstiden er 1-2 hverdage, og vi leverer med fragtmand helt hjem til dig
  • Foderet kommer i simple hvide sække forsynet med en detaljeret deklaration
  • Der bruges ikke penge på annoncer eller sponsorpræmier


Fokus er helt enkelt på at producere et kvalitetsfoder, og så få det frem til din hund til den laveste pris.

I denne mikroshop sælger vi foder til alle typer hunde. Det være sig til aktive sports- og tjenestehunde når de virkelig skal yde (VAKS Aktiv), hvalpefoder (VAKS Hvalp), kornfrit foder til hunde med glutenallergi (VAKS Glutenfri), slankefoder til den hund der er mindre aktiv (VAKS Light) og foder til almindelig vedligholdelse (VAKS Kennel). Endelig sælger vi det helt unikke produkt til vedligeholdelse af en aktiv hund (VAKS Perfekt), hvor det er let at skrue op og skrue ned for energimængden i foderet uden at få for meget protein med i købet.

Vi yder mængderabat, og du får altid fri fragt ved to sække foder, og vi vil være det sted hvor du kan købe det bedste hundefoder til prisen.

Efter telefonisk aftale på 22969798 kan produkterne også købes i vores butik på Smedebakken 13, 5792 Årslev, og så sparer du selvfølgelig fragten.
Allerede da vi startede med at have hunde for 25 år siden, opdagede vi hvilken jungle det er, at finde et egnet hundefoder. Bare det at få en reel sammenligning af produkterne var svært, for så snart vores Excel-regneark havde leveret en "vinder", var der f.eks. tvivlsomme produktionsforhold ved foderet som talte i mod dette foder. Vi har altid ment at det var mærkeligt, at fragte hundefoder over Atlanterhavet. Hvordan kunne det nogensinde være bæredygtigt? Vi kan godt forstå, at de på den anden side af dammen er bedre til at lave biler, og sætte folk på månen, end vi er her i Danmark, men her i landet kan vi noget med gode friske råvarer og der er nu noget betryggende ved at ansvarlige hos ens producent af hundefoder aldrig er længere end et telefonopkald væk.

Vi kiggede på de danske producenter, og forkastede dem der i virkeligheden bare var repræsentanter for udenlandsk produceret hundefoder. Så sad vi tilbage med en håndfuld. Vi prøvede hvert af produkterne over nogen tid, og eet produkt skilte sig klart ud fra alle andre, og det var Henne Pet Foods serie af Kronch hundefoder. Dette foder kunne vores hunde virkelig lide, deres pels skinnede og deres præstationer på konkurrencer og jagt var i top.

Efterhånden som vi fik hobbykennel og dermed fik flere hunde, var vi nødt til også at se på vores omkostninger ved at fodring. Vi snakkede med Henne Pet Food, og lavede en aftale om, at prøve VAKS, som er fremstillet til professionelt brug i kenneler og hundepensioner.

Vi spurgte meget ind til, hvorfor dette foder var så meget billigere end tilsvarende mærkevarer, for vores hunde skulle jo kun have det bedste. Forklaringen var, at VAKS ikke er et mærke der reklameres for, der gives ingen sponsorpræmier, poserne er hvide uden flotte reklamer, og så var der ikke så lang en værdikæde som hos andre mærker.... (fabrik -> importør -> grossist -> detaillist osv.). Dermed var der samlet set mindre varelagre og mindre transport af foderet. Det var altså ikke bare et billigt foder, men et foder hvor pengene blev brugt på kvaliteten inde i sækken.

Fabrikken ligger dør om dør med Norlax, og aftager laks der er afskær fra Norlax' produktion af laks. Det er det helt friske afskær som bogstavelig talt fragtes direkte fra slagtning og ind i foderproduktionen.

Vi har nu i over 15 år fodret alle vores hunde, unge som gamle, med VAKS. Vi har kun gode resultater. I 2016 indgik vi en forhandleraftale med Henne Pet Food. Det betyder, at vi kan sælge foderet her i vores mikro-webshop, og få det sendt direkte fra fabrikken hjem til dig typisk med 1-2 hverdages leveringstid. Du kan også efter telefonisk aftale på 22969798 handle i vores butik på Smedebakken 13, 5792 Årslev, og derved spare fragten.
"Mikro" betyder, at vi har et foderprodukt til alle hunde, og at vi samtidig udelukkende har kvalitetsprodukterne i VAKS-serien med 16% frisk laks. Ved at have få produkter, har vi et rigtig godt kendskab til produkterne, som vi kan stå inde for baseret på vores eget brug gennem mange år. Det betyder også, at det er nemt at sammenligne produkterne baseret på en ensartet deklaration.

Mikro betyder derimod ikke dårlig service. Selvfølgelig kan du også ringe til os og få et godt råd vedrørende hvilket VAKS hundefoder der passer din hund bedst. Er vi her ikke lige, så ringer vi hurtigt tilbage. Shoppen er normalt åben så du selv kan komme og få en snak om hvad foder der passer din hund bedst. Men ring lige i forvejen på 22969798.
Vi har i mange år drevet hobbykennelen Ravensbank som er en Labrador kennel med opdræt af formel-1 hunde af engelske og irske markprøvelinjer. Jeg har DKK's opdrætteruddannelse og DKK's uddannelse som godkendt hundeholder. Vores hunde er sports- og jagthunde, og derfor lægger vi vægt på at fodre med et solidt produkt, som dækker hundene ind året rundt. Vi træner retrievere på alle niveauer. I 2017 har vi åbnet denne mikroshop for at give andre mulighed for at købe et dansk kvalitetsfoder til super gode priser.

Formelt sker fodersalget gennem selskabet Plan Bee ApS. (CVR30555775) som vi ejer 100% sammen og hvor Annelise er direktør.

Jeg håber du kan lide siden, og får lyst til at købe VAKS foder, eller Kronch lakseolie mv. fra os.