Super foder - Super service - Super foder - super service. Vi fik foder m.v. leveret hurtigt og præ....   SVS, Silkeborg, 10-2017
     

Nemt og billigt at købe dansk kvalitetsfoder, godbidder og lakseolie til ALLE hunde

Vi sælger premium hundefoder til lavpris. Du kan hente det i butikken i Årslev på Midftfyn og du kan også få det leveret indenfor to hverdage ved at bestille i denne webshop.

Annelise Skov og Søren Voigt
formel1foder.dk ApS, CVR: DK30555775 (Danmark)
Smedebakken 13
5792 Årslev
Tlf.: 22 96 97 98
mail: info@formel1foder.dk
(Svartiden vil i dagtimerne være meget kort, mens henvendelser sendt aften og nat vil blive besvaret næste formiddag.)

Webshop etableret i februar 2017. Fysisk butik etableret i 2015.

Åbningstider i fysisk butik:
mandag-fredag 09:00-17:00
De produkter, vi har her i webshoppen, kan også købes i vores butik på ovenstående adresse. Og så sparer du selvfølgelig fragten. Vores mål er at være det sted, hvor du nemmest og hurtigst kan købe kvalitetsfoder og tilskud til hunde, der skal præstere gennem hele deres liv. Og så få det til den bedste pris.

Vi hedder Annelise Skov og Søren Voigt. Vi har Ravensbank Kennel Smedebakken 13, Tarup i Årslev på Fyn. Vi opdrætter formel 1 Labrador, har kennelmærke i DKK, og har gennemgået både opdrætteruddannelse og hundeholderuddannelse. Vi har i mange år brugt VAKS-produkterne fra Henne Pet Food til alle vores hunde - vores hvalpe, diegivende tæver, voksne brugshunde, hunde med glutenallergi, sportshunde, og pensionister.

Vores hunde er aktive jagt- og sportshunde, og vi har altid suppleret vores foder med den originale Kronch lakseolie efter behov, og i jagt- og prøvesæsonen har vi også brugt den fantastiske energibar, Pemmikan, fra Henne Pet Food. Da vi træner med positiv forstærkning, er vi storforbrugere af godbidder. Også her har vi en sikker "vinder" i Kronch Original, der er lavet på 100% laks. Spørger du vores hunde, er VAKS helt sikkert verdens bedste hundefoder.

Vi har over de sidste 20 år prøvet alle produkterne i VAKS serien på egne hunde, og besluttede os i 2015 for, at vi også ville sælge foderet i kennelens butik. I 2017 blev omfanget så stort, at vi besluttede at åbne denne webshop.

Fokus er helt enkelt på at producere et kvalitetsfoder, og så få det frem til din hund til den laveste pris. Vi sælger udelukkende produkter fra Henne Pet Food i Vestjylland.
  • Alt produceres i Danmark og sendes direkte til vores kunder fra fabrikken i Outrup
  • Vi er det eneste mellemled mellem dig og fabrikken
  • Leveringstiden er kort
  • Vi leverer med fragtmand helt hjem til dig
  • Foderet kommer i simple hvide sække forsynet med en detaljeret deklaration
  • Vores begejstrede kunder er vores ambassadører. På den måde kan vi holde igen med udgifterne til markedsføring.


I denne mikroshop sælger vi foder til alle typer hunde. Det være sig til aktive sports- og tjenestehunde, når de virkelig skal yde (VAKS Aktiv), hvalpefoder (VAKS Hvalp), kornfrit foder til hunde med glutenallergi (VAKS Glutenfri), slankefoder til den hund, der er mindre aktiv (VAKS Light), og foder til almindelig vedligeholdelse (VAKS Kennel). Endelig sælger vi det helt unikke produkt til vedligeholdelse af en aktiv hund (VAKS Perfekt), hvor det er let at skrue op og skrue ned for energimængden i foderet uden at få for meget protein med i købet.

I webshoppen yder vi mængderabat, som beregnes automatisk når du bestiller, og du får altid fri fragt når du køber foder. Vores mål er helt enkelt at være det sted, hvor du kan købe det bedste hundefoder til prisen.
Allerede da vi havde vores allerførste hunde for 25 år siden, opdagede vi hvilken jungle, det er at finde et egnet hundefoder. Bare det at få en reel sammenligning af produkterne var svært, for så snart vores Excel-regneark havde leveret en "vinder", var der f.eks. tvivlsomme produktionsforhold ved foderet, som talte imod dette foder. Vi har altid ment, at det var mærkeligt at fragte hundefoder over Atlanterhavet. Hvordan kunne det nogensinde være bæredygtigt? Vi kan godt forstå, at de på den anden side af dammen er bedre til at lave biler og sende folk til månen, end vi er her i Danmark, men her i landet kan vi noget med gode friske råvarer, og der er nu noget betryggende ved at vide, at dem der har ansvaret for at producere foderet til vores bedste venner er mennesker som bor i samme tidszone og på alle måder taler samme sprog som os.

Vi kiggede på de danske mærkevarer, og forkastede dem, der i virkeligheden bare var repræsentanter for udenlandsk produceret hundefoder. Der findes flere såkaldt "danske" produkter som i virkeligheden producerer foderet i udlandet. Så sad vi tilbage med en håndfuld. Vi prøvede hvert af produkterne over nogen tid, og eet produkt skilte sig klart ud fra alle andre, og det var Henne Pet Foods serie af Kronch hundefoder. Dette foder kunne vores hunde virkelig lide, deres pels skinnede og deres præstationer på konkurrencer og jagt var i top.

Efterhånden som vi fik hobbykennel og dermed fik flere hunde, var vi nødt til også at se på vores omkostninger ved at fodring. Vi snakkede med Henne Pet Food og lavede en aftale om at prøve VAKS, som er fremstillet til professionelt brug i kenneler og hundepensioner.

Vi spurgte meget ind til, hvorfor dette foder var så meget billigere end tilsvarende mærkevarer, for vores hunde skulle jo kun have det bedste. Forklaringen var, at VAKS ikke er et mærke, der reklameres for, der gives ingen sponsorpræmier, poserne er enkle og hvide uden flotte reklamer, og så var der ikke så lang en værdikæde som hos andre mærker.... (fabrik -> importør -> grossist -> detaillist osv.). Dermed var der samlet set mindre varelagre og mindre transport af foderet. Det var altså ikke bare et billigt foder, men et foder hvor pengene blev brugt på kvaliteten inde i sækken.

Vi har nu i over 15 år fodret alle vores hunde, unge som gamle, med VAKS. Vi har kun gode resultater. I 2016 indgik vi en forhandleraftale med Henne Pet Food. Det betyder, at vi kan sælge foderet her i vores mikro-webshop og få det sendt direkte fra fabrikken og hjem til dig, typisk med 1-2 hverdages leveringstid. Du kan også handle i vores butik på Smedebakken 13, 5792 Årslev, og derved spare fragten.