Super nemt flinke og dygtige mennesker, som ved noget om varerne   LJ, Årslev, 12-2017
Kurven er tom      

Den koldpressede lakseolie fra Henne Pet Food er især rig på omega-3 fedtsyrerne EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre).

Fedtsyrerne i lakseolien har generel gavnlig virkning på hundens immunforsvar, de giver en blød og skinnende pels, afhjælper tør hud og eksem og modvirker symptomer på allergi. Der er også mange der bruger lakseolie for at hjælpe mod smerter ved ledproblemer.

Kronch Lakseolie lille

Den originale rene koldpressede lakseolie fra Henne Pet Food. Incl. pumpe.

160.00 kr. for 1000 ml

Kronch Lakseolie stor

Den originale rene koldpressede lakseolie fra Henne Pet Food. Incl. pumpe.

285.00 kr. for 2500 ml

Hvorfor bruge lakseolie?

Kronch Lakseolie indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer i en mængde som gør det til et fremragende kosttilskud til din hund. Specielt omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er vigtige som tilskud til din hund.

Hvad er fordelen med lakseolie?

Fedtsyrerne i lakseolien har generel gavnlig virkning på hundens immunforsvar, de giver en blød og skinnende pels, afhjælper tør hud og eksem og reducerer symptomerne på allergi. Der er også mange der bruger lakseolie for at hjælpe mod smerter ved ledproblemer.
Det er muligt at lakseolien kan forebygge og muligvis helbrede alvorlige sundhedsproblemer som allergier, eksem, gigt, lever-, hjerte- og nyresygdomme. Du bør kun bruge lakseolie som led i behandling efter aftale med din dyrlæge, da din dyrlæge er opdateret på den videnskabelige dokumentation for lakseoliens gavnlige virkning.

Er der forskel på lakseolie?

Kronch lakseolie er særlig fordi den udvindes ved koldpresning (lav temperatur) af den friske laks. Koldpresning sikrer at fedtsyrerne ikke nedbrydes og dermed mister deres gode virkning. At Kronch Lakseolie er koldpresset, betyder endvidere, at den er meget koncentreret og dermed økonomisk at bruge. Kronch Lakseolie fremstilles som et rent naturprodukt uden brug af konserveringsmidler eller kunstige farve-/smagsstoffer.

Almindelig fiskeolie, som udvindes ved kogning af alle mulige forskellige slags fisk, indeholder langt flere mættede fedtsyrer og har derfor ikke samme gavnlige virkning.

Hvad er jeres egen erfaring?

I vores kennel har vi i mange år brugt lakseolie som kosttilskud til vores jagt- og sportshunde. Vi er afhængige af, at vores egne hunde kan præstere på topniveau, og vi bruger lakseolien i hvert måltid. Vores hunde står knivskarpt i pelsen, fælder mindre, vi har aldrig haft hunde der var plaget af allergi. Vores tævers gode frugtbarhed tilskriver vi også lakseolien.