Helt igennem tilfreds - Hurtig levering. God kvalitet og god pris. Min hund giver fem stjerner og de....   KA, Egtved, 12-2017
Kurven er tom      

Den koldpressede lakseolie fra Henne Pet Food er især rig på omega-3 fedtsyrerne EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre).

Fedtsyrerne i lakseolien har generel gavnlig virkning på hundens immunforsvar, de giver en blød og skinnende pels, afhjælper tør hud og eksem og modvirker symptomer på allergi. Der er også mange der bruger lakseolie for at hjælpe mod smerter ved ledproblemer.

Kronch Lakseolie lille

Den originale rene koldpressede lakseolie fra Henne Pet Food. Incl. pumpe.

160,00 kr. for 1000 ml

Kronch Lakseolie stor

Den originale rene koldpressede lakseolie fra Henne Pet Food. Incl. pumpe.

285,00 kr. for 2500 ml

Hvorfor bruge Kronch lakseolie?

Fordi olien indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer i en mængde som gør det til et fremragende kosttilskud til din hund. Specielt omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er vigtige som tilskud til din hund.

Hvad er fordelen med lakseolie?

Fedtsyrerne har generel gavnlig virkning på hundens immunforsvar, de giver en blød og skinnende pels, afhjælper tør hud og eksem og reducerer symptomerne på allergi. Der er også mange der bruger denne olie for at hjælpe mod smerter ved ledproblemer.
Det er muligt at brug af fiskeolie kan forebygge og muligvis afhjælpe sundhedsproblemer som allergier, eksem, gigt, lever-, hjerte- og nyresygdomme. Du bør kun bruge lakseolie som led i en behandling efter aftale med din dyrlæge, da din dyrlæge er opdateret på den videnskabelige dokumentation for oliens gavnlige virkning.

Hvorfor Kronch?

Kronch lakseolie er særlig fordi den udvindes ved koldpresning (lav temperatur) af den friske laks. Koldpresning sikrer at fedtsyrerne ikke nedbrydes og dermed mister deres gode virkning. At Kronch olien er koldpresset, betyder endvidere, at den er meget koncentreret og dermed økonomisk at bruge. Kronch er et rent produkt uden brug af konserveringsmidler eller kunstige farve-/smagsstoffer.

Almindelig fiskeolie, som udvindes ved kogning af alle mulige forskellige slags fisk, indeholder langt flere mættede fedtsyrer og har derfor ikke samme gavnlige virkning.

Hvad er jeres egen erfaring?

I vores kennel har vi i mange år brugt Kronch olien som kosttilskud til vores jagt- og sportshunde. Vi er afhængige af, at vores egne hunde kan præstere på topniveau, og vi tilsætter olien til hvert måltid. Vores hunde står knivskarpt i pelsen, fælder mindre, vi har aldrig haft hunde der var plaget af allergi. Vores tævers gode fertilitet tilskriver vi også lakseolien, men det er der intet videnskabeligt bevis for. Kun de synlige resultater i vores kennel.