Nemt og hurtig levering. Fantastisk service   LB, Sorø, 10-2017
Gå til shoppen     

Handelsbetingelser hos formel1foder.dk

Priser

Alle priser er incl. moms og andre afgifter. Køber du VAKS foder er fragten altid inkluderet i prisen. Ved køb af andre varer for under kr. 300,- beregnes der fragt på 68,- kr. Ved levering til ikke-brofaste øer, skal fragtbeløbet aftales på forhånd med os.

Du kan udskrive prisliste ved at klikke her

Betaling

Du kan betale med VISA/Dankort, VISA-Electron, VISA, MasterCard eller MobilePay. Der er ikke noget gebyr ved betaling med kort eller med MobilePay. Vi hæver først beløbet på din konto, når dine varer afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet plus evt. betalingsgebyr som er oplyst til dig.

Visa logo Mastercard logoMobilePay logo

Fortrydelse

formel1foder.dk yder 14 dages returret fra det tidspunkt, hvor du modtager en vare fra os. Hvis du returnerer varen, skal emballagen på den enkelte vare være ubrudt. Du kan altså ikke fortryde et køb af foder, hvis du har åbnet fodersækken. Fragtudgiften ved at returnere varen til formel1foder.dk, påhviler dig som køber. Du kan også bytte dine varer eller fortryde dit køb ved at henvende dig i vores butik (se kontaktoplysninger). Du skal bare medbringe din faktura.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden for 14 dage modtage en bankoverførsel på det betalte beløb.

Du kan ikke sende varer retur pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på formel1foder.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten ophører altid på sidste holdbarhedsdato som den fremgår af emballagen.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Levering og fragt

Levering sker med fragtmand til den adresse du har oplyst ved bestilling her på siden.. Ved bestilling accepterer du, at varen i din risiko kan stilles på den leveringsadresse du har angivet hvis ingen træffes hjemme. Det er muligt for dig, at angive særlig leveringsinstruks, som fragtmanden så vil bestræbe sig på at overholde indenfor rimelighedens grænser. Levering anses for sket, når varen er stillet på adressen. Leveringstid er normalt mellem 1-3 hverdage. Levering til ikke-brofaste øer kan aftales mod tillæg i fragt.

Ved køb af foder er fragten altid inkluderet i prisen. Ved køb af andre varer for 300,- kr. eller mere er fragten inkluderet i prisen. Ved køb for under kr. 300,- beregnes der 68,- kr. i fragt.

Henvendelser

Hvis du har spørgsmål eller vil klage over dit køb, skal du bare rette henvendelse til os på info@formel1foder.dk. Vi vil altid forsøge at løse en eventuel klage på en rimelig og fair måde. Vi vil svare på din henvendelse til os hurtigst muligt og altid inden for 2 arbejdsdage. Som forbruger har du også altid mulighed for at klage over et køb til Forbrugerklagenævnet.

Persondatapolitik

På formel1foder.dk anvendes cookies med det formål at optimere shoppens funktionalitet for dig som køber. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Dette sker i din browsers meny for "indstillinger".

Når du handler på formel1foder.dk registrerer vi oplysninger om navn, telefon, email og leveringsadresse, så du slipper for at genindtaste dette når du kommer igen. Disse oplysninger videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Når du handler hos os, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af disse oplysninger. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til formel1foder.dk på info@formel1foder.dk

Kontakt

Plan Bee ApS (CVR 30555775)
Smedebakken 13, Tarup
5792 Årslev

Att.: Annelise Skov
tlf.: 22289796
Send epost til info@formel1foder.dk

Der er fysisk butik på ovenstående adresse
Åbningstider i butik: Efter telefonisk aftale