God hjemme side. Kvalitet foder og hurtig levering .   KK, Gelsted, 12-2017
Kurven er tom     

Hundemad, lakseolie og verdens bedste godbid som din hund vil elske dig endnu mere for

Hundemad fra VAKS findes i en variant til enhver hund. Det kommer fra danske Henne Pet Food og der er et premium foder til din familiehund, brugshund, sportshund, jagthund, hund der skal tabe sig eller hund med allergi. Stor eller lille. Fra hvalp til senior.

VAKS Kennel

Vedligeholdelsesfoder til voksne hunde med normalt aktivitetsniveau.

310 kr. for 15 kg

VAKS Perfekt

Det bedste hundemad til en mere aktiv hund. Indeholder et ekstra energitilskud til hunden.

310 kr. for 15 kg

VAKS Aktiv

Foder til tjeneste- og brugshunde med højt aktivitetsniveau og hvalpe mellem 9 og 12 måneder.

320 kr. for 15 kg

VAKS Light

Til hunde med lavt aktivitetsniveau eller hunde der skal tabe vægt.

315 kr. for 15 kg

VAKS Hvalp

Til hvalpe fra 1 måned til 8-9 måneder, og deres mor før fødslen og så længe hun er diegivende.

330 kr. for 15 kg

VAKS Glutenfri

Kornfrit foder til voksne hunde med glutenallergi.

400 kr. for 15 kg

Alle produkter i VAKS serien har det til fælles, at der indgår 16% frisk laks fra fisk af konsumkvalitet. Proteiner fra laks har hunden let ved at optage og de er lette at fordøje for hunden. Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og en mindre mængde afføring.

Den friske laks er med til at give et naturligt indhold af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, hvilket sikrer et stærkt immunforsvar og en glansfuld pels. Ud over laks er andre fisk, kyllling og blodmel også proteinkilder. Blodmel er en rigtig god smagsforstærker og er med til at stimulere dannelsen af røde blodlegemer, hvilket øger iltning til musklerne og forbedrer din hunds styrke og kondition.

VAKS er let at fordøje og det er næringsrigt så det sikrer hundens trivsel og velvære. Hver enkelt foderpille er forseglet med kyllingefedt for yderligere at sikre holdbarheden og gøre den særligt velsmagende. Kommer du lidt vand hen over pillerne når du serverer dem, vil hunden få yderligere glæde af duften. Foderet er afbalanceret 100% i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

I vores kennel har vi brugt produkterne fra Henne Pet Food i 20 år. Det gælder vores jagt- og sportshunde, avlstæver og de hvalpe vi har opdrættet. Vores hunde har et fantastisk overskud, de strutter af sundhed og har altid en flot blank pels.
 

© 2016-2018 formel1foder.dk - Plan Bee ApS.