Som sædvanlig meget tilfreds med kvaliteten af hundemaden og ordre forløbet   PRN, Hornbæk, 10-2019
Kurven er tom      

Premium foder til alle hunde uanset race, alder og aktivitet.

Leveres fragtfrit direkte fra den danske fabrik Henne Pet Food og helt hjem til dig.

VAKS Kennel

Vedligeholdelsesfoder til voksne hunde med normalt aktivitetsniveau.

345,00 kr. for 15 kg

VAKS Perfekt

Det bedste hundemad til en mere aktiv hund. Indeholder et ekstra energitilskud til hunden.

345,00 kr. for 15 kg

VAKS Aktiv

Specialfoder til tjeneste- og brugshunde med højt aktivitetsniveau og hvalpe mellem 9 og 12 måneder.

365,00 kr. for 15 kg

VAKS Light

Specialfoder til hunde med lavt aktivitetsniveau eller hunde der skal tabe vægt.

355,00 kr. for 15 kg

VAKS Hvalp

Til hvalpe fra 1 måned til 8-9 måneder, og deres mor før fødslen og så længe hun er diegivende.

375,00 kr. for 15 kg

VAKS Glutenfri

Specialfoder til voksne hunde med på kornfri diæt. Her er korn erstattet med ris og kartoffel.

465,00 kr. for 15 kg

VAKS premium fuldfoder findes i en variant til enhver hund: Familiehund, brugshund, sportshund, jagthund, hunde, der skal tabe sig eller hunde med allergi. Store eller små. Fra hvalp til senior.

Hvad gør dette foder til noget særligt?

Alle produkter i VAKS serien har det til fælles, at der indgår 16% frisk laks fra fisk af konsumkvalitet. Foderet er i det hele taget sammensat af førsteklasses, kvalitetskontrollerede råvarer og fremstillet uden brug af konserveringsmidler og kunstige farve-/smagsstoffer. VAKS hundefoder indeholder kun vitaminer, mineraler og antioxydanter af naturlig oprindelse, og som er godkendt til brug i levnedsmidler. F.eks. sker konservering med citron.

VAKS produceres i Danmark hos Henne Pet Food A/S. Fabrikken overholder danske regler for hygiejne, sikkerhed og sporbarhed, og produktionen er underlagt kontrol fra Fødevarestyrelsen.

Hvorfor er laks godt for hunden?

Laks har et af de højeste indhold af omega-3 fedtsyrer. Specielt to omega-3 fedtsyrer, kaldet EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre) er vigtige for hunden. Disse to fedtsyrer findes kun i fisk og ikke andre steder i naturen. Foderets høje indhold disse fedtsyrer giver hunden en flot pels, mindre fældning, modvirker allergi, tør hud, kløe og skæl. Desuden styrkes immunforsvaret, og det menes, at risikoen for hjertekarsygdomme reduceres, uden at dette dog kan bevises videnskabeligt.

Proteiner fra laks har hunden let ved at optage, og de er lette at fordøje for hunden. Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og en mindre mængde afføring.

Hvilke ingredienser bruges i VAKS?

Proteinkilderne i VAKS er først og fremmest frisk afskær fra nedkølet ørred/laks uden indvolde, og kyllingemel lavet af kylling, der lever op til EU regulativer. Desuden bruges fiskemel fra dansk produceret fisk fra Nordsøen, Island, Irland og Østersøen.

Tørret ølgær fra ølfremstilling: Tilsættes udover indholdet af protein også på grund af indholdet af B-vitamin.

Fiskemel: Der anvendes udelukkende dansk produceret fiskemel af højeste kvalitet, fremstillet af fisk fra Nordsøen, Island, Irland og Østersøen.

Blodmel: Der bruges bedste kvalitet spraytørret svineblod fra danske svin. Blodmel indeholder ca. 87% protein og er letfordøjeligt, samtidig med, at det er en naturlig jernkilde. Jernindholdet i foderet tilsættes i form af blodmel. Blodmel er en rigtig god smagsforstærker og er med til at stimulere dannelsen af røde blodlegemer, hvilket øger iltning til musklerne og forbedrer din hunds styrke og kondition.

Korn, ris og plantefibre: Under ekstruderingen opvarmes alle foderets ingredienser under højt tryk til mere end 130 grader. Derved dræbes alle bakterier, og kornprodukternes stivelse reagerer med vand og omdannes til kulhydrater. Disse kulhydrater er letoptagelige for hunden, i modsætning til stivelse, der ikke kan udnyttes af hunden.

Byg: Dansk produceret af højeste kvalitet

Hvede: Dansk produceret af højeste kvalitet

Ris: Asiatisk produceret, her anvendes knækris, der frasorteres ved fremstillingen af kogeris, d.v.s. samme slags ris, der anvendes til menneskeføde

Sukkerroer: Dansk producerede sukkerroepiller. Sukkerroer tilsættes hovedsageligt grundet fiberindholdet. Disse plantefibre stabiliserer hundens tarmflora og sikrer derved hunden en sund og velfungerende tarm, samt at afføringen har den rette konsistens.

Foderet er afbalanceret 100% i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.